PROFASHIONAL: modeontwerp, interieurstyling en personal shopper in Den Haag
kledingontwerp Den Haag

"Creativiteit is alles voor me; Het staat voor inspiratie en de liefde & fun die ik voel voor alles wat ik doe"

Freelance stylist & designer

# Styling
Sinds ik als freelance designer begon alweer zo`n 10 jaar geleden kwamen er tal van nieuwe, inspirerende projecten op mijn pad. Zo zette ik een totaal nieuw en hippe youngwomen collectie op voor een bestaand merk. Stelde ik forcast en moodboards samen voor retailers en verschillende merken. En ben ik de vaste designer voor een succesvol kindermerk van Nederlandse bodem. Ook vroegen opdrachtgevers me voor photostyling voor lookbooks. Ik startte een eigen label en webshop voor exclusieve babykleding en ontwierp illustraties en artwork voor onder meer tees, sweats en accessoires.

# Personal Shopping
Het avontuur breidde zich nog verder uit: particulieren vroegen me om kleur & kledingadvies. Ik ontdekte hoeveel fun ik erin had mensen te helpen hun eigen stijl te ontdekken; een look waar ze zich lekker bij voelen en die perfect bij hun uitstraling & persoonlijkheid past. Ik schreef me in bij een styling buro en sindsdien ben ik naast mijn andere opdrachten in te huren als personal shopper. En heb ik collectie klantadvies gegeven voor een aantal open avonden bij Hema.

# Interieurstyling
Ook zet ik mijn gevoel voor styling en presentatie regelmatig in voor weer een heel andere richting nl. interieurstyling. Eigenlijk verschilt dit helemaal niet zoveel van het werken aan een moodboard of hippe outfit: ik zoek naar items en woonaccessoires die samen een sfeer en gevoel vormen, en die een ruimte optimaal tot z’n recht laat komen. Ik werk zowel voor makelaars, die de potentiële koper een warm en stylish thuis willen tonen, als voor uzelf, wanneer u voelt dat het huidige interieur niet meer bij u past. 

# Creativiteit = love & fun
Naast al het bovenstaande heb ik ook les gegeven aan de Nederlandse beauty en design school te Rotterdam. Hier gaf ik enige tijd les in design & styling, en stelde lessen samen op gebied van kleur, vorm, moodboards en marketing, moulage, photostyling en lichte mode/kunst geschiedenis. Verder heb voor een creatief workshop bedrijf modeltekenen en actionpaint workshops gegeven aan groepen.

Misschien  is veelzijdigheid en creativiteit wel my middle name, ik houd ervan om vanuit  niets, iets te maken. De voldoening van een collectie of project dat als een puzzel in elkaar valt is voor mij het mooiste wat er is ! 

profashional

Fashion design, personal shopper en interieurstyling

Mijn freelance werkzaamheden zijn in 3 typen projecten onder te verdelen;

#  Ik werk als fashion designer/styliste voor brands, retailers en startende ondernemers in de mode die op zoek zijn naar een fashion-pro voor het ontwerpen van collecties, moodboards, conceptdesign, branding of fotostyling.

#  Als personal shopper help ik u verder met outfits die helemaal bij uw shape & personality passen, zodat u iedere dag met nóg meer zelfvertrouwen in het leven staat en dat ook uitstraalt naar de buitenwereld.

#  Ik verzorg ook interieurstyling van woningen/kantoorruimtes/horeca gelegenheden voor zowel makelaars als particulieren. Om met behulp van kleine details een fris, modern effect te creeeren,  of om het complete interieur eigentijds te restylen.

>> PORTFOLIO    
>> STYLING & DESIGN     

kledingadvies Den Haag

“God is a designer.”

"Creativiteit is alles voor me;
Het staat voor inspiratie
en de liefde & fun die ik voel
voor alles wat ik doe"

modeontwerp Den Haag; ballet

“Design is like a dance.”

STYLE ADVISOR

Is er sprake van styling S.O.S. en kunt u wel wat hulp gebruiken ? Wilt u graag wat begeleiding bij het shoppen? Dan bespreken we samen uw wensen zodat ik u een persoonlijk advies kan geven op gebied van kleding en accessoires. We kunnen dan samen op pad om voor u een geschikte outfit te vinden voor elke gelegenheid.
 

>> You`re never fully dressed without a smile

“If loving fashion is a crime, I must plead guilty.”

Interieur-styling

PROFASHIONAL staat garant voor moderne styling van woningen en andere diverse  ruimtes, voor zowel makelaars als huiseigenaren. Heeft u behoefte aan eigentijds interieuradvies? Gaat u voor een hippe metamorfose? Neem dan contact op!

Maak direct een afspraak >>

kledingadvies Den Haag
PROFASHIONAL